A les 22:10 hores
Santiago Segura i Saúl Craviotto, convidats aquesta nit a ‘MasterChef’
Els aspirants s’acomiaden dels esportistes espanyols que participaran en els Jocs Olímpics de Tòquio amb un menú dissenyat pel piragüista

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22:10 hores, una nova gala de la novena edició de ‘MasterChef’. En la primera prova d’aquesta entrega, hi haurà en joc el davantal daurat, que assegura al concursant que l’aconsegueixi la seva permanència una setmana més. Els aspirants hauran de reproduir un dels plats dels xefs amb més seguidors, com el filet Wellington de Gordon Ramsay, el llobarro a l’estil malai de Jamie Oliver, el pastís de pinya d’illa Mauricio de Yotam Ottolenghi i l’arròs melós de Jordi Cruz. A més, han d’integrar l’oli d’oliva verge extra a les seves elaboracions amb una tècnica d’alta cuina, ja sigui una escuma, un aire, un fals caviar, unes esferes o un pa de pessic.
A la taula s’asseuran l’aspirant de ‘MasterChef Celebrity 3’ Santiago Segura i les seves dues filles, Calma i Sirena, i foodies amb milers de seguidors a les xarxes socials, com Laura Ponts, María Albero (@saboreanda) i Álex de la Rosa (@quenoteladenconqueso), entre altres convidats.
Notícies relacionadesEn la prova d’exteriors, el piragüista Saúl Craviotto, guanyador de ‘MasterChef Celebrity 2’ i abanderat d’Espanya a Tòquio al costat de Mireia Belmonte, dissenyarà el menú que serviran a 70 esportistes que representaran Espanya en les Jocs. Els dos equips estaran liderats pel davantal daurat, qui controlarà que surtin a la perfecció plats com corbina, consomé i ravioli d’albergínia escalivada, i pollastre cuinat en ‘achiote’, pell cruixent, puré de blat de moro i perles d’‘huitlacoche’.
A l’eliminació, els davantals negres s’enfrontaran als duels de ‘MasterChef’, una de les proves més exigents. En aquest repte cuinaran de dos en dos. Un aspirant seleccionarà una campana i després de veure el plat que conté haurà d’elegir un company per batre’s en duel. El que millor ho faci dels dos podrà salvar-se de l’eliminació i pujar a la galeria, l’altre haurà de descobrir una nova campana i enfrontar-se en un nou duel amb l’adversari que decideixi. El primer xef especialitzat en gastronomia índia a Espanya, Iván Surinder, els aconsellarà per superar aquest repte amb curri.
- El Mundo Today | Cada cop més catalans caminen de matinada per carrerons foscos per poder sortir a 'Crims'
- Club d’estil Cristina Tamborero, dissenyadora: "Es porten molt els vestits de núvia dos en un"
- Els multireincidents se’n van a l’Hospitalet per la pressió policial
- Final d’un pontificat Un conclave amb molts 'papables', però sense candidat clar
- FUTBOL Així és l’acord que el Reial Madrid va tancar amb Xabi Alonso fa mesos per lligar la seva arribada
- En la Pasqua de Francesc: pare, germà, amic… i profeta de l’Evangeli
- Al Senat Puente nega que la baixa execució pressupostària a Catalunya es degui a "la falta de voluntat política"
- Judici crucial Els Estats Units demanen la desintegració de Google per acabar amb el monopoli
- MACROECONOMIA L’FMI revisa a l’alça la previsió de creixement d’Espanya el 2025 fins al 2,5% malgrat els aranzels i la incertesa global
- Inauguració Neix Casa Abacus amb la voluntat de ser útil «a la cultura, a la societat, a Barcelona, el país i la llengua»