«No hi va haver temps»

La direcció de la RAI italiana volia que Raffaela Carrà fos la presentadora d’Eurovisió 2022

El director de la cadena pública també ha revelat que volien que l’artista també conduís la pròxima edició del Festival de Sanremo

La direcció de la RAI italiana volia que Raffaela Carrà fos la presentadora d’Eurovisió 2022

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

La mort de Raffaella Carrà ha deixat en l’aire alguns projectes professionals que estaven a punt d’arribar-li. Steffano Coletta, director de la RAI, ha revelat aquest divendres en una entrevista que volia proposar l’artista com a presentadora de les edicions dels Festivals de Sanremo i d’Eurovisió que se celebraran el pròxim 2022.

«El meu pensament, només meu, era voler-la per (presentar) SanRemo i Eurovisió, però no hi va haver temps per poder parlar-ho. És un dolor no professional, sinó humà», va afirmar el directiu de la cadena italiana en aquesta intervenció que va fer a Rai News24.

En el cas que s’hagués fet realitat aquesta idea, a part d’Eurovisió, Raffaella Carrà hauria presentat la seva segona edició del Festival de la Cançó Italiana de Sanremo. L’artista va conduir les gales del concurs musical el 2001, any en què va rebre moltes crítiques per les baixes dades d’audiències que van aconseguir les seves diferents gales.

La proposta que volia fer el director de RAI1 també hauria suposat el debut com a presentadora de Carrà al Festival d’Eurovisió. De fet, la mítica cantant era una de les favorites dels eurofans perquè presentessin al certamen europeu de l’any vinent al costat de Laura Pausini, una de les seves grans amigues.

Mor Raffaella Carrà als 78 anys

Notícies relacionades

Raffaella Carrà ha mort aquest dilluns als 78 anys, una notícia que ha commocionat el món de l’espectacle i tots els seus seguidors arreu del món. Al llarg de les seves sis dècades de trajectòria professional, va compaginar el món de la música amb el de la televisió, guanyant-se el cor de l’audiència d’Espanya i Itàlia amb alguns dels seus exitosos programes com ‘¡Hola Raffaella!’.

Barrejant vitalitat i alegria, l’artista va portar amb les seves cançons la bandera de la llibertat sexual, convertint-se en un referent molt important i reconeixible de la comunitat LGTBIQ+.