Vídeo

Telecinco llança la primera promo de la tornada de ‘Got Talent’ sense Paz Padilla

El ‘talent’ presentat per Santi Millán tindrà Edurne, Dani Martínez i Risto Mejide com a jurat

Telecinco llança la primera promo de la tornada de ‘Got Talent’ sense Paz Padilla

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La setena edició de ‘Got Talent España’ és una mica més a prop de veure la llum en la programació de Telecinco. Després que finalitzessin les gravacions de les audicions al Teatre Nuevo Alcalá (Madrid), la cadena principal de Mediaset ha llançat la primera promo de la tornada del format presentat per Santi Millán, tot i que sense revelar encara la data d’estrena, que s’intueix que arribarà amb el començament de la nova temporada televisiva.

«Deixa lloc a l’emoció. Torna el talent», assegura aquest espot promocional en el qual apareixen imatges d’Edurne, Dani Martínez, Risto Mejide i Santi Millán sobre l’escenari del programa produït per Fremantle (‘Mask Singer’, ‘Family Feud: la batalla de los famosos’, ‘Adivina qué hago esta noche’).

Aquesta nova promo de la tornada de ‘Got Talent’ es produeix setmanes després que Mediaset confirmés que Paz Padilla no continuaria exercint de jurat en el ‘talent show’. D’aquesta manera, la còmica abandona el format, que no ha fitxat cap altre rostre conegut perquè ocupi el seu lloc, deixant la taula del jurat amb tan sols tres components.

Notícies relacionades

La setena edició de ‘Got talent’ serà la primera que compti amb només tres jutges de principi a fi. Risto, Edurne i Dani tornaran a encarregar-se de valorar les actuacions dels aspirants que passin per l’escenari. En l’anterior entrega, Paz Padilla va ser absent durant la major part del concurs a causa de la mort del seu marit, però es va incorporar a la seva cadira quan van començar les semifinals.

Setmanes abans d’aquesta confirmació, saltava un rumor que apuntava a Rocío Carrasco com a substituta de Paz Padilla a ‘Got talent’, una informació que va ser desmentida per YOTELE. Ara, amb la fotografia compartida pels canals oficials de Mediaset, es confirma que la filla de Rocío Jurado no farà el salt al format d’entreteniment.