Xarxes socials

Paz Padilla afirma que les vacunes «no serveixen per a res» i Belén Esteban li respon

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha recordat la importància de la vacunació per frenar la covid-19

Paz Padilla afirma que les vacunes «no serveixen per a res» i Belén Esteban li respon
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paz Padilla torna a situar-se en el focus de les crítiques, aquesta vegada per llançar un perillós missatge sobre les vacunes a les seves xarxes socials. La presentadora va realitzar aquest dimecres un directe amb Anne Igartiburu i María del Monte en el qual, a més de revelar que ha passat la covid per segona vegada, va compartir un discurs que ha sigut rebut amb estupor.

Després que María del Monte li preguntés que si té posades les dues dosis de la vacuna, la conductora de ‘Sálvame’ va sorprendre amb la seva resposta: «Si és que és igual, les vacunes no serveixen per a res». Tot seguit va començar a pronunciar un discurs ple d’imprecisions que no ha tardat a viralitzar-se per Twitter. 

«Et fiquen la de la porta però ja no serveix contra la finestra. Per moltes vacunes que et posis, el virus entra per una altra banda i t’infecta», va mantenir mentre Anne Igartiburu intentava canviar de tema: «Bé, a veure, noies...». «La part bona és que a l’Àfrica s’ha contagiat tanta gent que ja està immunitzada i es pensa que aquest serà el final de la covid», va afegir Paz. 

Notícies relacionades

Cal recordar que les vacunes no eviten el contagi, sinó que ajuden que els símptomes siguin molt menys agressius. Que Paz Padilla hagi dit que aquestes inoculacions «no serveixen per a res» no li ha fet cap gràcia a Belén Esteban, la seva companya de programa, que ha respost amb un breu però contundent missatge

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha compartit el vídeo en els seus ‘stories’ d’Instagram al costat d’un text en el qual recorda la importància de la vacunació: «Hi ha coses innecessàries i aquesta n’és una. Ens hem de vacunar»